N.I.C.

Nationaal inkorfcentrum 1264 P.V. Zaanstreek-Noord

Voor de samenvoeging van P.V. Zaanstreek-Noord en P.V. Krommenie en Omstreken runde P.V. Zaanstreek-Noord al een heel succesvol Nationaal Inkorf Centrum met als centrumleider de ons helaas veel te vroeg ontvallen Klaas Jan Kramer.

Na zijn overlijden werd Jos Brugemann de nieuwe centrumleider, nam de leiding stevig in handen en wist het nationale centrum uit te bouwen tot de plek in Noord Holland waar je terecht kon om zowel je NPO als je ZLU duiven in te korven.

Dat leidde in die jaren van een vol tot overvol inkorflokaal waarbij op de vluchten mooie prijzen waren te verdienen. Helaas  moest door deze drukte, en drukte in de Kaashandel Brugemann en door het opgroeien van de jonge kinderen in Jos zijn gezin hij besluiten alleen nog maar de organisatie van de NPO vluchten te organiseren.

Anno 2020 is er meer tijd vrijgekomen en heeft Jos besloten in samenspraak met het bestuur ook de organisatie van de ZLU vluchten weer binnen te halen.

Dus vanaf begin 2021 bent u weer van harte welkom om uw marathonduiven voor zowel de NPO als de ZLU in te korven. Daarbij is het belangrijk te weten dat P.V. Zaanstreek-Noord alle constateersystemen aan kan.

Uiteraard is aan het meedoen aan het spel in het Nationaal Inkorf Centrum een competitie verbonden, de winnaars zullen op gepaste wijze in het zonnetje gezet worden.

Ook zullen er weer doordeweekse oefenvluchten zijn speciaal voor de overnachtfondspelers, maar uiteraard zijn de spelers van de andere disciplines ook met hun duiven welkom.

We vertrouwen erop dat de liefhebbers van zowel de NPO als de ZLU vluchten ons lokaal, prachtig gelegen in het Noordsterpark in Wormerveer met meer dan voldoende parkeerruimte weten te vinden.

Gerard Dekker.